Markedsføring

Innovazion hjælper dig med at få fokus på dine mål. At få markedsført din virksomhed ud fra ambitioner og budget. 

Design

Innovazion sætter fokus på design, som appelerer til din virksomheds målgruppe i enkelt udtryk kombineret med godt billedmateriale og rammende tekst.

 

Reklamefilm
TV og online 

Innovazion leverer reklamefilm til biografer og TV i tæt samarbejde med stærke produktionsfolk og samarbejder med bla. TV2 på visningtid og den rigtige eksponering på både TV og web/mobil.

Website

Innovazion leverer hjemmesideløsninger som støtter den branding og markedsføring din virksomhed ønsker. Vi har dygtige programmører tilknyttet og kan levere individuelle løsninger baseret på flere systemer eller tilpasse løsningen til den platform du allerede er kørende på.

 

Idegenerering

Hvad er et budskab uden den gode idé? Innovazion kører idégenereringsprocesser for virksomheder, som skal have tydeliggjort, hvilket fokus de skal markedsføre i forhold til virksomhedens mission, marked og målgruppe. 

Lego Serious Play (LPS) er en af de metoder som Innovazion bruger som procesværktøj. LSP har siden midten af 90’erne været anvendt internationalt til facilitering af både teambuilding, innovationsprocesser og som problemknuser. LSP er et kreativt værktøj, der blotter idéer og potentialer i processer på alle niveauer. LSP anvender en udpræget demokratisk metode, der formår at gøre 3D leg seriøs og udbytterig.

Innovazion har en kommunikationsplatform med stærke samarbejdspartnere