Event – innovationlab

Trendbriefing 2023 – EVENT

Interviews — 5 Min Read

New Perspectives on Storytelling and Art

Kriserne skaber problemer – men de skaber også en enorm innovation. Få overblik over de mest betydningsfulde tech-udviklinger her.

“Hvis du vil være succesfuld i fremtiden, må du interessere dig for fremtiden.” 

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at virksomheder har stået over for enorme udfordringer og har gennemgået en utrolig mængde forandring i løbet af de seneste par år.

Både samfund, virksomheder og individer har udviklet sig meget på kort tid og fået nye vaner, værdier og kompetencer. Der er også kommet en lang række nye forventninger til dig, dit produkt og din organisation i 2023. Og ja kriserne skaber problemer, men de skaber også muligheder og innovation.

Fortvivl ikke. Vi giver dig et forspring!

Selvom verden ændrer sig hele tiden, og den bliver mere fleksibel og kompleks, kan du bruge trends til at læse både samtidsånd, og hvad fremtiden bringer. Du kan benytte det som guide gennem usikkerhed og hastige forandringer til brug i hverdagen, i innovationssammenhænge og til strategiudvikling.

Hos Innovation Lab starter vi året ud på bedste vis med vores “Trendbriefing 2023”, hvor du får et forspring i 2023’s trends, tendenser og teknologier. Du får et indblik i, hvordan den nærmeste fremtid vil folde sig ud, når Senior Lab Agent og trendekspert Jarle Fink Kondrup guider dig gennem internationale best case-eksempler på, hvordan fremtiden viser sig i nye produkter, services, organisationer, forretningsmodeller og meget meget mere.

Læs hele artiklen her